Timmerwerk

Professioneel en vakkundig

Wij zijn thuis in alle voorkomende timmerwerkzaamheden en worden uitgevoerd door vakkundig opgeleid en gediplomeerd personeel. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe boei-delen, goten van hout, zink, koper en kunststof of het aanbrengen van een geheel nieuwe kapconstructie……wij hebben ruime ervaring in het timmerwerk.

wood, pile, texture

Klantgericht

Voor de start van de werkzaamheden overleggen wij met U wat uw specifieke wensen zijn en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Flexibel

Klantgericht en aangepast aan uw wensen. Kunststof , red ceder. Bespreek met ons de mogelijkheden en wij passen onze werk hierop aan.

Timmerwerk en Riet

De timmerwerkzaamheden aan de constructie van een rieten dak vragen soms rietdek-technisch extra aandacht. Wij geven u een passend advies.

Materialen

Wij werken met door ons zorgvuldig geselecteerde materialen, geleverd door erkende leveranciers. Kwalieteit en duurzaamheid staat hierbij voorop.

Isolatie en riet

 Het  isoleren van een rieten dak brengt een stukje extra comfort en scheelt u in stookkosten. het is belangrijk dat het aanbrengen van de isolerende laag en de damp-werende laag op de juiste wijze wordt aangebracht. 

Gesloten constructie

Een gesloten constructie, een dak waarbij een isolatiepaneel of dakplaten zijn aangebracht noemen, ook wel een schroefdak. het riet wordt op de plaat bevestigd d.m.v schroefdraadjes en een gaarde. Voordeel hierbij is de hoge isolatiewaarde.

home construction, wood, home

Open constructie

Bij een open constructie wordt het riet op panlatten gebonden of geschroefd. De isolatiewaarde van deze constructie ligt een stuk lager. Maar ook hier kunnen wij een passende isolatielaag aanbrengen.

timmerwerkzaamheden rietdekker

Afvoeren

Na het slopen en aanbrengen van uw nieuwe dak voeren wij alles op verantwoorde wijze af.

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren en om onze dienstverlening te verbeteren.