Rietdekken

Met ons rietdekkersteam zijn wij u graag van dienst met de volgende werkzaamheden:

  • Leveren en aanbrengen van nieuwe rieten daken
  • Bestaande rieten daken vernieuwen
  • Repareren van rieten daken
  • Vernieuwen van kapconstructies
  • Traditionele kappen voorzien van een brandveilig en isolerend schroefdaksysteem

 

 

Service bij Rietdekken

Wanneer u met ons in zee gaat zullen wij er alles aan doen om de werkzaamheden goed en gestroomlijnd te laten verlopen. Wij zijn gewend om het werk in goede harmonie en nauw overleg uit te voeren. Vooral bij nieuwbouw is overleg met de aannemer in de eerste fase van het bouwen belangrijk.

 

Materialen

Het spreekt voor zich dat er alleen met eerste soort materialen gewerkt wordt. Het dekriet wordt vroeg in het jaar geselecteerd uit de beste partijen. In onze opslagloodsen ligt het riet droog en zijn wij in staat om het hele jaar eerste soort riet te verdekken.

 

Rietdekkersbedrijf Jelle Batema is lid van de Vakfederatie Rietdekkers en werkt volgens de uitvoeringsrichtlijnen die de vakfederatie voorschrijft. Ieder dak wordt gemaakt onder garantievoorwaarde, tevens is het mogelijk om het dak door de Vakfederatie te laten keuren. Op deze manier biedt ons bedrijf maximale zekerheid.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het rietdekken of  het vernieuwen van uw rieten dak? Neem dan contact met ons op, al onze gegevens vindt u op de contactpagina.

 

 

 

Klik hier voor:

 

« terug